Болатбек Маликов

  • 1999-2010 ж. 66 Қазығұрт орта мектебі, Шымкент қаласы.

    2013-2017 ж. ҚазНУИ , Астана қаласы.

     

    Фильмография

    «Хозяева» 2013 , оператордың көмекшісі.

    «Однажды в детском доме», 2014, операторды көмекшісі.

    Қысқа метражды фильм

    «Я коррупционер» 2014, оператор.

    «Желіде» 2016, қоюшы оператор.

    «Жылқышы» 2018, қоюшы оператор.

    Сериал

    «Таңдау» 2015, оператор.

    «Жібек» 2015, екінші оператор.

    «Бір келіншек» 2016, екінші оператор.

    «Жібек 2» 2016, екінші оператор.

     

    Награды

    Республикалық операторлар олимпиадасыда 3 орын жүлдесі 2016ж,

    Союз киномотраграфистер одағының сыйлығы.

  • Год Название фильма
    2014 Я - коррупционер Оператор

2 комментария

, чтобы оставить комментарий

Айдос Сүлеймен

24 Апреля 2017, 23:04

оо черт

Нурлыбек Смайыл

27 Апреля 2017, 21:42

ооо черт

Сейчас обсуждают
Акан Сатаев

Карагандинец,и этим всё сказано)))

Gulzhan Kaya

Вчера в 03:16

Гламур для дур

Мне понравился.Порекомендую другим)

Gulzhan Kaya

Вчера в 03:13

Гламур для дур

средненький фильм

Lucci

Вчера в 22:30

Gyeongsang National University оқу орнында «Бүгінгі қазақ киносы» жайлы дәріс оқылды

Ержан агай, Вы молодец. Вы очень талантливый человек вы прославляете всему миру наше казахское кино и культуру. Я очень восхищаюсь вами