Болатбек Маликов

  • 1999-2010 ж. 66 Қазығұрт орта мектебі, Шымкент қаласы.

    2013-2017 ж. ҚазНУИ , Астана қаласы.

     

    Фильмография

    «Хозяева» 2013 , оператордың көмекшісі.

    «Однажды в детском доме», 2014, операторды көмекшісі.

    Қысқа метражды фильм

    «Я коррупционер» 2014, оператор.

    «Желіде» 2016, қоюшы оператор.

    «Жылқышы» 2018, қоюшы оператор.

    Сериал

    «Таңдау» 2015, оператор.

    «Жібек» 2015, екінші оператор.

    «Бір келіншек» 2016, екінші оператор.

    «Жібек 2» 2016, екінші оператор.

     

    Награды

    Республикалық операторлар олимпиадасыда 3 орын жүлдесі 2016ж,

    Союз киномотраграфистер одағының сыйлығы.

  • Год Название фильма
    2014 Я - коррупционер Оператор

4 комментария

, чтобы оставить комментарий

Айдос Сүлеймен

24 Апреля 2017, 23:04

оо черт

Нұрлыбек Смайыл

27 Апреля 2017, 21:42

ооо черт

Ayan Bazylbekov

25 Ноября 2017, 21:09

оо черт

Досхан Уахитов

06 Декабря 2017, 23:04

ооо черт

Сейчас обсуждают
Оркестр народных инструментов имени Курмангазы

Тамаша! Қазақтың ән-күй өнерін шебер жеткізе білген!

Даник

Сегодня в 15:33

Сказ о розовом зайце

Отличный фильм! Могу сто раз пересмотреть

Даник

Вчера в 01:16

Досхан Жолжаксынов

Аса дарынды киноактер! Құрметтеймін! Тек соңғы уақытта фильмдерге түспей жүргені қынжылтады...

Даник

Вчера в 01:14