È

Сагызбай Карабалин

  • Актер.

    Фильмография:

    1. Ёлки-2 (киноальманах) (2011)

    2. Алдар Косе (2011)

    3. Братья (2009)

    4. Байтерек (2009)

  • Год Название фильма
    2017 Жараланған жүректер(сериал) Актер

Нет комментариев, оставьте первый

, чтобы оставить комментарий

Сейчас обсуждают
ТОО «Адигул»

Жанр боевик, қазақша жазылған сценария бар, бірге жұмыс жасайтын немесе сатып алушылар барма?

soulgoal

03 Октября 04:35

Завершились съемки сериала о Жангир хане

Жангир-хан Букеевской орды не самая интересная личность!Жангир-хан Казахский намного интереснее(мой...

Арман Малдыбаев

13 Августа, 2021

Гаухар Нурмаганбетова

Өте жақсы Актриса????Бірақ неге көрінбей кетті?Инст барма

Nazimova Nazimova

30 Июня, 2021

«Ұлы дала комедиясы»: Бақытты іздеме алыстан

Мен үшін жаксы пікір. Маған да ұнады кино. Және менің сабағыма да керек болған сыни пікір. Рахмет

Sagynbaeva Aiaulym

13 Мая, 2021